ΕΡΓΑΝΗ

Τρίτη, Νοεμβρίου 09, 2004

 

DigiCULT.Info Issue 10

Το DigiCULT IST Support Measure (http://www.digicult.info/) εκδίδει σε διμηνιαία βάση ένα newsletter το οποίο αποσκοπεί στα εξής (αντιγράφω από την ιστοσελίδα του consortium):

"DigiCULT.Info is a quarterly electronic journal presenting current news, articles, interviews, opinions, and issues related to cultural heritage and the information society. Our aim is to bring developing projects and initiatives to a wider audience, to demonstrate the use of technologies and standards, and to provide greater access to the expertise and experiences of fellow cultural heritage professionals."

Το 10ο τεύχος του newsletter πρόκειται να κυκλοφορήσει στα τέλη Δεκεμβρίου και θα περιλαμβάνει την τακτική στήλη Reports from our Regional Correspondents - Greece, στην οποία θα γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στις δραστηριότητες του Ελληνικού χώρου. Στα πλαίσια της στήλης αυτής, μας δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε μια πρώτη σύντομη παρουσίαση των στόχων του έργου και της ομάδας εργασίας, η οποία μπορεί να αποτελέσει τη βάση μελλοντικού εκτενέστερου αφιερώματος του DigiCULT στο έργο και σε άλλα έργα της Πρόσκλησης 65. Η παρουσίαση μπορεί να έχει τη μορφή μιας απλής αναφοράς με 1-2 φωτογραφίες ή μιας μινι-συνέντευξης.

Να προχωρήσουμε στην παρουσίαση; Ενδιαφέρεται κάποιο μέλος της ομάδας να συμμετέχει στη σύνταξή της; Σε κάθε περίπτωση, η ύλη της στήλης πρέπει να παραδοθεί στις 22 Νοεμβρίου, κάτι που μας αφήνει ένα 10ήμερο περιθώριο συλλογισμού.

Comments:
καλημέρα σε όλους,
εκτιμώ ότι στην παρούσα φάση καλό είναι να μην γίνει κάποια αναφορά, δεδομένου ότι δεν έχουν υπογραφεί ακόμα ούτε οι συμβάσεις με την Ομάδα Έργου. Στο επόμενο τεύχος θα έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε μια αναφορά στη μεθοδολογία μας και λεπτομέρειες για το έργο.
Μια ιδέα για το newsletter είναι η παρουσίαση των οριζοντίων μελετών της 65 που είναι και η μόνη επίσημη κινητικότητα του προγράμματος και μια αναφορά για το αφιέρωμα του επόμενου τεύχους
 
Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Archives

Νοεμβρίου 2004   Φεβρουαρίου 2005   Μαρτίου 2005   Νοεμβρίου 2007  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?